Green Day

Поделиться: 
Год основания: 
1986
Жанр: 
Rock Alternative
Биография: 

Дискография:

  • "39/Smooth" (1990)

  • "Kerplunk" (1992)

  • "Dookie" (1994)

  • "Insomniac" (1995)

  • "Nimrod" (1997)

  • "Warning" (2000)

  • "American Idiot" (2004)

  • "21st Century Breakdown" (2009)

  • "¡Uno!" (2012)

  • "¡Dos!" (2012)

  • "¡Tré!" (2012)

  • "Revolution Radio" (2016)

База исполнителей

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pulse Radio Ukraine // On-line 128 kb/s 00:00
|