Red Hot Chili Peppers

Поделиться: 
Год основания: 
1983
Жанр: 
Alternative Rock
Биография: 

Дискография:

  • "The Red Hot Chili Peppers" (1984)

  • "Freaky Styley" (1985)

  • "The Uplift Mofo Party Plan" (1987)

  • "Mother's Milk" (1989)

  • "Blood Sugar Sex Magik" (1991)

  • "One Hot Minute" (1995)

  • "Californication" (1999)

  • "By the Way" (2002)

  • "Stadium Arcadium" (2006)

  • "I'm with You" (2011)

  • "The Getaway" (2016)

База исполнителей

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pulse Radio Ukraine // On-line 128 kb/s 00:00
|